Strijd mee voor een aids-vrije wereld

Aids zou niet meer mogen bestaan. Toch is de ziekte er nog steeds.

Ja, we boeken vooruitgang. Het aantal aids-gerelateerde sterfgevallen is gehalveerd. Maar de wereld maakt zich er te gemakkelijk van af. Elke dag lopen nog zo’n 1000 jonge vrouwen hiv op.

Aids is nog niet klaar met ons. Maar wij zijn ook nog niet klaar met aids. We weten wat ons te doen staat - én hoe we het moeten aanpakken. Het is tijd om er nu samen voor te strijden en onze woede om te zetten in actie: laat 2019 het keerpunt zijn in de strijd tegen aids!

Doe je mee?

Op deze Wereldaidsdag zetten we onze woede en frustratie om in acties en sturen we een waarschuwing naar onze leiders. Aids is nog niet klaar met ons - maar wij zijn ook nog niet klaar met aids. Laten we het virus wereldwijd bestrijden en een einde maken aan deze epidemie – voor altijd.

Voeg jouw naam toe

    Niet ? Klik hier.
    Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.
    Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?
    Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
    Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.