Vertel leiders om de hongercrisis te beëindigen

Vertel leiders om de hongercrisis te beëindigen

Dit is een noodsituatie. 49 miljoen mensen in de wereld worden bedreigd met hongersnood, als gevolg van de oorlog in Oekraïne, de stijgende voedselprijzen, klimaatschokken en de COVID pandemie.

De wereldwijde voedselcrisis kan miljoenen levens eisen en een verwoestend effect hebben op 's werelds meest kwetsbare bevolkingsgroepen. Maar dit is niet onvermijdelijk.

Voeg je stem toe aan onze petitie waarin wereldleiders worden opgeroepen de hongercrisis te beëindigen, door humanitaire oproepen volledig te financieren en te investeren in een eerlijke en duurzame wereldwijde voedselproductie.


Beste wereldleiders,

Er is dringend actie nodig om de wereldwijde hongercrisis te stoppen. Financier alstublieft onmiddellijk humanitaire hulp voor mensen die het risico lopen op hongersnood, uithongering en ernstige ondervoeding. Zorg ervoor dat de toegang tot, de handel in en de stroom van voedsel en essentiële grondstoffen zoals kunstmest eerlijk en vrij zijn. Doe investeringen om de voedselproductie in kwetsbare landen op te voeren en pas u aan aan klimaatverandering.

Voeg jouw naam toe

  Ben je niet ? Klik dan hier

  Privacy options

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Door te tekenen aanvaard je ONE's privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Disclaimer options

  Door te tekenen aanvaard je ONE's privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE's campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.