Wereldleiders: help 130 miljoen meisjes aan onderwijs

Als je onderwijs mogelijk maakt voor een meisje in een van de allerarmste landen ter wereld, verander je niet alleen háár wereld, maar ook die van jou.

130 miljoen meisjes gaan nu niet naar school. We lopen daardoor 130 miljoen potentiële ingenieurs, ondernemers en politieke leiders mis. Onderwijs is een van de krachtigste wapens in de strijd tegen extreme armoede. Daarom is het schandalig dat zoveel meisjes niet de kans krijgen om te leren.

In de komende weken hebben we een ongelofelijk kans om hier iets aan te doen. Wereldleiders worden gevraagd om te investeren in een van de grootste onderwijsfondsen voor de armste landen ter wereld. Als ze allemaal een serieuze bijdrage leveren, dan krijgen miljoenen meisjes de kans om hun twaalf jaar onderwijs volledig af te ronden. Dat zijn een heleboel opgeleide jonge vrouwen, die de wereld kunnen veranderen.

Vraag wereldleiders onderwijs te financieren. Zorg ervoor dat alle meisjes tellen.

Beste wereldleiders,

130 miljoen meisjes gaan niet naar school. Daar moeten we dringend iets aan doen. Financier het Global Partnership for Education als deel van de oplossing. Zodat miljoenen meisjes in de armste landen het onderwijs kunnen krijgen waar ze recht op hebben.

Voeg jouw naam toe

  Niet ? Klik hier.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.