Teken de petitie: onze leiders moeten investeren in levensreddende vaccinaties

De wereldwijde kindersterfte is sinds 1990 meer dan gehalveerd. Er sterven minder kinderen omdat meer gezinnen toegang krijgen tot vaccinatieprogramma’s. Maar vaccinaties zijn veel meer dan een bescherming tegen ziektes – ze voorkomen armoede. Vaccinaties houden kinderen gezond en op school, en zorgen er zo voor dat hun ouders kunnen blijven werken en hun gemeenschappen erop vooruitgaan.

Dit jaar hebben we de kans – en verantwoordelijkheid – om dit cruciale werk te steunen.

In juni komen onze wereldleiders samen in Londen om te beslissen over de uitbreiding van vaccinatieprogramma’s op plaatsen waar de nood het hoogst is. Doe met ons mee en vraag hen om Gavi volledig te financieren. Gavi is een internationale organisatie die de toegang tot vaccinaties verbetert in de armste landen ter wereld.

Voor miljoenen kinderen betekent een piepklein naaldje het gigantische verschil tussen armoede en een leven vol kansen.

Teken en deel de petitie.

Beste wereldleiders,

Ieder kind heeft recht op bescherming tegen dodelijke ziektes als longontsteking, mazelen en polio. Een vaccinatie is de simpele ingreep die hier voor zorgt.

Bewijs jullie steun door het wereldwijde vaccinatieprogramma Gavi volledig te financieren. Met een aanvulling van minstens 7,4 miljard dollar krijgen zo’n 300 miljoen extra kinderen een mooie kans op een gezond leven.

Voeg jouw naam toe

  Niet ? Klik hier.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.