Vraag Nederland te investeren in gezondheid voor iedereen

Wij roepen de Nederlandse regering en de Tweede Kamer op om in de volgende regeringsperiode, van 2021-2025, extra te investeren in ontwikkelingssamenwerking en gezondheid wereldwijd. Zodat iedereen toegang heeft tot betaalbare en goede gezondheidszorg. Teken de petitie van ONE, Cordaid, Aidsfonds, Amref Flying Doctors, Artsen zonder Grenzen, Health Action International, KIT Royal Tropical Institute, KNCV Tuberculosefonds, NVTG, PharmAccess, PSI-Europe, Rode Kruis, Save the Children, TROIE, UNICEF, Wemos en andere Nederlandse organisaties en draag bij aan een betere gezondheid voor iedereen.
De coronacrisis laat zien dat ziektes geen grenzen kennen. In onze strijd tegen het virus en andere ziektes moeten we daarom internationaal samenwerken. Nederland moet in volgende regeringsperiode (2021-2025) extra investeren in ontwikkelingssamenwerking, met name in wereldwijde gezondheid. Dit kan niet langer wachten. We moeten nu actie ondernemen om het coronavirus en andere ziektes de wereld uit te helpen. Door samen te werken, over grenzen heen, wordt de wereld gezonder en veiliger voor ons allemaal.

Voeg jouw naam toe

  Niet ? Klik hier.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.