Laten we miljoenen doden door HIV/AIDS, malaria en tuberculose een halt toe roepen!

In de afgelopen twee decennia heeft de Global Fund voor de bestrijding van aids, tuberculose en malaria 44 miljoen levens helpen redden en de wereld de middelen gegeven om een einde te maken aan deze wereldwijde voorkombare bedreigingen. Maar de COVID-19-pandemie bedreigt de cruciale vooruitgang die we bij de bestrijding van deze ziekten hebben geboekt.

Dit jaar zullen onze leiders beslissen hoeveel ze in de Global Fund zullen investeren. We moeten hen duidelijk maken hoe belangrijk het is om nu te handelen om weer op het goede spoor te komen, anders lopen we het risico de cruciale vooruitgang die we hebben geboekt te verliezen.

Als je vindt dat we alles moeten doen wat we kunnen om miljoenen doden door HIV/AIDS, malaria en tuberculose te voorkomen en miljoenen levens meer te redden, voeg dan je naam toe en doe met ons mee!

De komende maanden zullen we je op de hoogte houden van mogelijkheden om o.a. petities te ondertekenen, brieven te sturen naar gekozen vertegenwoordigers, en content te delen op sociale media om ervoor te zorgen dat de strijd tegen deze ziektes niet wordt vertraagd door de COVID-19 pandemie.

Voeg jouw naam toe

  Niet ? Klik hier.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.