Teken nu: we willen meer actie in de strijd tegen aids

Vandaag zullen zo’n 800 jonge vrouwen hiv oplopen. En morgen zijn dat er nog eens 800. In dat tempo worden binnen een week zo’n 6.000 jonge vrouwen met hiv geïnfecteerd.

Het slechte nieuws is dat aids er nog steeds is. Het goede nieuws? We hebben de middelen om er eindelijk wat aan te doen.

Het Global Fund voor de bestrijding van aids, tuberculose en malaria heeft geholpen om het aantal doden door deze ziektes met een derde te laten dalen. Dit innovatieve partnership ondersteunt de dappere verpleegkundigen en artsen aan de frontlinie, en zoekt daarnaast naar de nieuwste technologie om mensen te steunen in hun strijd tegen deze dodelijke ziektes.

Miljoenen vrouwen en meisjes lopen nog steeds risico. Maar als we met genoeg mensen in actie komen, kan 2019 een keerpunt in de strijd worden. Dit jaar komen regerings- en bedrijfsleiders samen in Frankrijk om te praten over het budget voor het Global Fund. Zorgen zij ervoor dat het Global Fund volledig gefinancierd wordt? Dan kunnen we 16 miljoen extra levens redden en de verspreiding van deze voorkombare ziekten tegenhouden. Dát is het soort gedurfde ambitie dat de wereld nodig heeft.

Vraag hen om in actie te komen, zodat de vooruitgang die we hebben gemaakt, niet ongedaan wordt gemaakt. Sluit je aan bij de oproep om het Global Fund volledig te financieren.

Beste wereldleiders,

We dringen aan op uw extra inzet in de strijd tegen aids, tuberculose en malaria. Dat is een strijd die we kunnen winnen – maar alleen als iedereen een steentje bijdraagt. Ik doe in elk geval mee. En u? Steunt u de volledige financiering van het Global Fund? Om zo te helpen 16 miljoen levens te redden, en ons dichter bij een wereld te brengen die voor altijd vrij is van aids, tuberculose en malaria?

Voeg jouw naam toe

  Niet ? Klik hier.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.