We zitten vast in Pandemica, maar we weten een uitweg.

De snelste manier om een einde te maken aan deze pandemie is het beschikbaar stellen van vaccins voor iedereen, overal. Maar op dit moment hebben maar een beperkt aantal landen toegang tot vaccins. Dit zorgt ervoor dat het virus blijft muteren, grenzen blijft oversteken en grote schade blijft aanrichten voor iedereen op de wereld. ONE roept overheden en farmaceutische bedrijven op om samen te werken en de middelen om covid-19 te bestrijden zo veel mogelijk te verdelen over de hele wereld. Sluit je bij ons aan, zodat we hier weg kunnen.

Sluit je bij ons gevecht aan om voor iedereen, overal, de pandemie te beëindigen.

  Not ? Click here.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.