Stop seksueel geweld in Senegal

Na de verkrachting van en moord op twee vrouwen in de straten van Senegal, zetten we onze woede om in daden.

Rapper en campagnevoerder Black Queen lanceert een publieke campagne samen met ONE, waarin de Senegalese regering wordt opgeroepen om verkrachting te criminaliseren en slachtoffers van gendergerelateerd geweld te beschermen.

Alleen een enorme golf van publieke steun zal de overheid ertoe brengen snel en moedig te handelen. Onderteken en deel de petitie nu!

Geachte Malick Sall, Minister van Justitie en Ndèye Sali Diop Dieng, Minister van Vrouwenzaken, Familiezaken en Gender,

Wij vragen u om alles in het werk te stellen om zo spoedig mogelijk een wet aan te nemen die verkrachting in Senegal criminaliseert. In het licht van hernieuwd geweld tegen vrouwen is het tijd om resoluut actie te ondernemen om vrouwen en meisjes te beschermen.

Voeg jouw naam toe

    Niet ? Klik hier.
    Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.
    Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?
    Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
    Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.