Laten we de toekomst veranderen - voeg jouw naam toe en sluit je aan bij GenerAction

Zonder dringende actie zullen de pandemie, klimaatrampen en verwoestende oorlogen miljoenen mensen in werkloosheid, armoede en honger blijven drijven. Nog eens miljoenen zullen geen toegang krijgen tot levensreddende middelen om hen te beschermen tegen COVID-19 en andere voorkombare ziektes.

Maar we weigeren ons te laten breken door deze crisissen en de cyclus van onrechtvaardigheid die ermee samenhangt. We weigeren te aanvaarden dat ze te groot zijn om op te lossen. We kunnen onze wereld beter heropbouwen, voor iedereen. Maar we moeten nu handelen.

Dit is het grote moment van onze generatie. Samen kunnen we de obstakels wegnemen die ons allemaal tegenhouden. Wij zijn GenerAction. Doe met ons mee en vertel politieke leiders dat het tijd is om de toekomst te veranderen.

Voeg jouw naam toe om deel uit te maken van de GenerAction beweging!

Voeg jouw naam toe

  Niet ? Klik hier.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.