Roep de farma-industrie op covid-19 wereldwijd te bestrijden!

De snelste manier om de covid-19 pandemie te stoppen is het beschikbaar stellen van veilige en effectieve vaccins, en behandelingen voor iedereen. 

Maar een nieuw vaccin is vaak heel duur. Bovendien duurt het tot zeven jaar voordat de armste landen er toegang toe krijgen. Om het coronavirus te verslaan, moeten we het anders aanpakken!

De Wereldgezondheidsorganisatie lanceerde een internationaal initiatief dat regeringen en bedrijven aanspoort om vrijwillig hun kennis, expertise en data te bundelen. Dit zorgt ervoor dat we zoveel mogelijk mensen toegang kunnen geven tot de middelen die COVID-19 (zullen) bestrijden.

De wereld heeft nu één topprioriteit: zo snel mogelijk een succesvol vaccin ontwikkelen. Daarbij rekenen we op de farmaceutische bedrijven: zij moeten hun steentje bijdragen om het virus wereldwijd te stoppen. Help mee! Teken de petitie waarin je internationale farmabedrijven vraagt om hun levensreddende kennis te delen en de solidariteits-oproep van de Wereldgezondheidsorganisatie te tekenen.

Beste farma-CEO’s

Kies voor eerlijke en transparante prijzen. Doe mee met de solidariteits-oproep van de WHO: deel uw kennis, expertise en data over covid-19 voor een wereldwijde productie, verdeling én gebruik van vaccins.

Voeg jouw naam toe

  Niet ? Klik hier.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.