Vaccineer de wereld en roep de pandemie eens en voor altijd een halt toe

Terwijl rijke landen COVID-19-vaccindoses hamsteren en boosters uitrollen, wachten miljarden mensen nog steeds op hun eerste injectie en blijven hele landen grotendeels onbeschermd. Dit onrechtvaardige en onverantwoordelijke gedrag heeft ons onvermijdelijk in de problemen gebracht.

De nieuwe Omicron-variant laat zien hoe goed mutaties gedijen waar het virus zich ongehinderd kan verspreiden. De enige manier om te ontsnappen aan een eindeloze cyclus van varianten, boosters en beperkingen is ervoor te zorgen dat iedereen gelijke toegang heeft tot vaccins, waar ter wereld we ook wonen. En de tijd werkt niet in ons voordeel.

Onderteken onze petitie en eis dat wereldleiders een wereldwijd plan goedkeuren om de wereld in 2022 te vaccineren en overal een einde aan de pandemie te maken.

Beste wereldleiders,

Wij willen dat de pandemie ophoudt. COVID-19 woedt nog steeds wereldwijd en miljoenen mensen kunnen nog altijd slachtoffer worden. Geen actie is dan ook geen optie. Wij dringen erop aan om een mondiaal plan op te stellen om 70% van de volwassenen wereldwijd te vaccineren tegen september 2022. Zo roepen we de pandemie eens en voor altijd een halt toe – overal ter wereld.

Voeg jouw naam toe

  Niet ? Klik hier.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.