Vraag onze EU-leiders zich in te zetten voor een toekomst zonder extreme armoede

Op dit moment onderhandelen EU-leiders over de toekomst van onze planeet en zijn bewoners. De EU bespreekt haar budget van de komende zeven jaar, en dus ook hoeveel geld er zal worden geïnvesteerd om extreme armoede uiterlijk in 2030 uit de wereld te helpen.

We staan voor een dringend probleem: sommige leiders focussen zich op kwesties als migratie beheersing, en andere willen het budget voor ontwikkelingssamenwerking verkleinen.

Met een ambitieus budget kunnen we miljoenen extra kinderen helpen om naar school te gaan, en levensreddende geneesmiddelen voor hen beschikbaar maken. Met genoeg geld helpen we vrouwen en meisjes aan gelijke kansen.

Wat we nodig hebben, is een budget dat de grootste uitdagingen van onze generatie aankan. Voeg je naam toe en maak EU-leiders duidelijk dat dit hun #ONEChance is om te bouwen aan een toekomst waarin iedereen op aarde een waardig en kansrijk leven leidt.

Beste EU-leiders,

De beslissingen die jullie nu nemen, bepalen de toekomst van ons allemaal. Help ons om een betere toekomst voor iedereen op te bouwen door het EU‑ontwikkelingssamenwerkingsbudget te verhogen - en focus daarbij op de mensen en landen die die hulp het hardst nodig hebben.

Teken de petitie

  Niet ? Klik hier.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.