Neem deel aan ’s Werelds Grootste Les!

ONE neemt voor de allereerste keer deel aan ’s Werelds Grootste Les – een campagne die burgers wereldwijd bewust wil maken van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

Op 5 oktober vindt deze Wereldlesdag plaats. We vragen jou mee te helpen om de boodschap te verspreiden rond de volgende Duurzame Ontwikkelingsdoelen: gendergelijkheid, wereldwijde gezondheid en onderwijs.

Kies de kwestie die jou het meest raakt, en vul je gegevens in. Dan krijg je van ons, net voor Wereldlesdag, exclusieve content om in je community of online te delen.

In 2015 keurden wereldleiders gezamenlijk de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen goed die de kracht hebben om onze planeet te veranderen. Maar nu is het aan ons om ervoor te zorgen dat deze doelen in 2030 worden verwezenlijkt.

Neem deel aan ’s Werelds Grootste Les en help ons om onze wereldleiders verantwoording te laten afleggen voor hun beloftes.

Ik doe mee

  Niet ? Klik hier.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.