ONE Jeugdambassadeurs 2019

We zijn weer op zoek naar nieuwe Jeugdambassadeurs voor 2019!

De ONE-Jeugdambassadeurs zijn een team van vrijwillige activisten die onze campagnes in Europa verspreiden. Ze lobbyen bij besluitvormers en politici, werken met lokale en nationale media om onze campagnes onder het publiek te brengen, organiseren lokale activiteiten en evenementen, en stimuleren nieuwe leden om betrokken te zijn en onze petities te tekenen.

Nieuwsgierig geworden? Klik hieronder voor meer informatie, en vul het onderstaande formulier vóór 28 januari in om je aan te melden.

Veel succes!

MEER INFORMATIE (PDF)

Vul dit formulier in

  Niet ? Klik hier.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.