Word jeugdambassadeur voor ONE

Word jeugdambassadeur voor ONE

Meld je aan voor het ONE-jeugdambassadeursprogramma in Nederland van 2024. Dit eenjarige vrijwilligersprogramma is voor jonge mensen die gemotiveerd zijn om een einde te maken aan extreme armoede en voorkombare ziekten overal ter wereld, die vaardigheden willen ontwikkelen in het voeren van campagne en het beïnvloeden van beleidsmakers, en die zich graag willen aansluiten bij een wereldwijd netwerk van mensen die zich uitspreken voor wereldwijde rechtvaardigheid.

Klinkt dit iets voor jou? Dit is wat je van ONE kunt verwachten:

 • Trainingen om jouw vaardigheden en kennis te ontwikkelen over campagne voeren, Nederlandse politiek en (sociale) media;
 • Onderdeel uitmaken van een gepassioneerde groep Nederlandse jeugdambassadeurs en van het wereldwijde Global Activists-netwerk in Europa, Afrika en Noord-Amerika;
 • Mogelijkheden om ONE te vertegenwoordigen op evenementen, en in gesprekken met Nederlandse beleidsmakers;
 • Toegewijde support om creatieve en impactvolle acties uit te voeren en ONE’s campagnewerk te ondersteunen.

Deze functie is een geweldige kans voor iedereen die meer ervaring wil opdoen in internationale ontwikkelingssamenwerking of die hun vaardigheden in het teweegbrengen van verandering wil ontwikkelen. Ervaring met campagne voeren is niet nodig.

Hoe meld je je aan? 

Voordat je je aanmeldt, lees alsjeblieft de beschrijving van jouw rol als jeugdambassadeur (PDF) voor meer informatie over het programma.

Om je aan te melden, vul alsjeblieft het onderstaande formulier in vóór 16 februari 2024. Helaas nemen we alleen aanmeldingen in overweging van mensen die in Nederland wonen gedurende de periode van het programma. Sollicitanten dienen tussen de 18 en 35 jaar oud te zijn.

Meld je aan

Over jou

  Ben je niet ? Klik dan hier

  Over jou

  Privacy options

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Disclaimer options

  Door te tekenen aanvaard je ONE's privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE's campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.