Word ONE Jeugdambassadeur 2020

We zijn weer op zoek naar nieuwe Jeugdambassadeurs voor 2020! 

ONE heeft een netwerk van Internationale Activisten - in Afrika, de Verenigde Staten, Europa en Canada - die strijden tegen extreme armoede en voorkombare ziekten. In Europa is het ONE Jeugdambassadeur programme weer op zoek naar nieuwe activisten in 2020 die ons helpen bij het uitvoeren van onze campagnes. Ze lobbyen bij besluitvormers en politici, werken met lokale en nationale media om belangrijke thema’s onder de aandacht te brengen bij het publiek, organiseren lokale activiteiten en evenementen en stimuleren nieuwe leden om betrokken te zijn en onze petities te tekenen. Naast de 300 Jeugdambassadeurs die in Europa actief zijn, zijn er nog honderden andere ONE vrijwilligers actief die onderdeel uitmaken van ons ONE Internationaal Activisten netwerk.

Volgend jaar zullen onze campagnes zich focussen op wereldwijde gezondheidszorg (met een specifieke nadruk op vaccinaties), op het budget voor ontwikkelingssamenwerking en op de start van de Nederlandse verkiezingen in 2021. Het programma zal duren tot eind 2020 en het betreft een onbetaalde vrijwilligersrol die gemiddeld een paar uur per week van je tijd vraagt. In ruil daarvoor krijg je toegang tot verschillende trainingen en workshops, interessante evenementen en word je ondersteund door ONE’s campagneteam. Kortom, de rol past perfect bij iemand die graag een steentje wilt bijdragen aan het verbeteren van de wereld en die zijn/haar persoonlijke en professionele vaardigheden wilt ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Klik hieronder voor meer informatie en vul het onderstaande formulier vóór 20 januari in om je aan te melden. Als jij het merendeel van 2020 buiten Europa woont, kunnen we je aanmelding helaas niet in overweging nemen.

Veel succes!

MEER INFORMATIE (PDF)

Meld je aan om ONE Jeugdambassadeur te worden

  Niet ? Klik hier.
  Hmm, het lijkt erop dat jouw browser het bestand niet ondersteund dat je probeert te uploaden. Op de volgende pagina vragen we jou om je bestand naar ons te mailen. Lees de instructies goed door voordat je je aanmelding voltooid!
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.
  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?
  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.