De manager van de nieuwe Wereldbank

De manager van de nieuwe Wereldbank

De Wereldbank heeft een nieuwe directeur en zijn naam is Ajay Banga. Ajay wordt hiermee opeens verantwoordelijk voor heel veel geld. In feite, veel van jouw geld - en die van mensen wiens regering in de Wereldbank investeert - dus kan de bank essentieel werk verrichten dat het leven van mensen drastisch verandert. Maar dat geld kan beter gebruikt worden, en we hebben Ajay nodig om de bank - onze bank - te hervormen.


Ajay begint aan zijn baan met een volle inbox en een lange lijst van dingen die hij moet aanpakken. Daarom roepen we hem op om een aantal nieuwe doelen voor de bank te stellen die meer impact zullen hebben; meer leningen te verstrekken om landen een betere kans te geven klimaatverandering en extreme armoede te bestrijden; luisteren naar wat leiders en mensen nodig hebben en hen vervolgens een echte stem te geven in het proces; en gendergelijkheid een prioriteit te maken.

Het is tijd om van de Wereldbank de Wereldbank te maken.

Steun jij onze campagne en sluit je je aan bij ons streven naar echte verandering?

Voeg jouw naam toe

  Ben je niet ? Klik dan hier

  Privacy options

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Door te tekenen aanvaard je ONE's privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Disclaimer options

  Door te tekenen aanvaard je ONE's privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE's campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.