Word ONE Jeugdambassadeur 2022

ONE’s netwerk van activisten strekt zich uit over de hele wereld: Afrika, de Verenigde Staten, Europa en Canada. Overal strijden we tegen extreme armoede en voorkombare ziektes. In Europa kun je met ons mee strijden via het ONE Jeugdambassadeursprogramma.

Vind jij ook dat de strijd tegen voorkombare ziektes overal bovenaan de agenda moet staan? Sluit je dan bij ons aan om het verschil te maken! Samen helpen we extreme armoede voor eens en altijd de wereld uit.

Het programma neemt een paar uur per week van je tijd in beslag, en je zult een verscheidenheid aan creatieve en innovatieve acties uitvoeren ter ondersteuning van ons campagne- en belangenbehartiging werk. Het vrijwilligersprogramma start in 2022 en loopt het hele jaar. Als Jeugdambassadeur krijg je van ons verschillende trainingen. We betrekken je bij onze beslissingen, en je mag ook heel wat spraakmakende evenementen bijwonen!

Jeugdambassadeur zijn is een geweldige kans voor iedereen die zich voor internationale ontwikkeling wil inzetten en die anderen wil aanmoedigen dit ook te doen. Wil jij ook je schouders onder de strijd tegen extreme armoede zetten? Meld je dan nú aan!

Voor meer informatie kun je onze informatiebrochure (PDF) over het Jeugdambassadeurs programma lezen.

Vul het onderstaande formulier in om je meteen aan te melden. Als je voor het grootste deel van 2022 buiten Nederland woont, kunnen wij jouw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Deadline: voortschrijdende basis.

Meld je aan om ONE Jeugdambassadeur te worden

  Niet ? Klik hier.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je ‘ja’ selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.